duminică, 19 martie 2017

Sleepless

Sleepless (Noapte alba) - un film de actiune care te va tine cu sufletul la gura

Regia: Baran bo Odar

Cu: Jamie Foxx, Michelle Monaghan, Dermot Mulroney

Distribuit in cinematografe de InterComFilm Distribution.



Vincent (Jamie Foxx) si partenerul sau, Sean (Tip "T.I." Harris), reusesc sa se infiltreze in mafia drogurilor si "sa puna mana" pe un transport important de cocaina. Insa lucrurile se complica cand Stanley Rubino (Dermont Mulnorey) -patronul unui cazinou in care se vindeau droguri) - afla ca marfa i-a fost furata. Singurul mod de a-si recapata marfa este sa-l santajeze pe Vincent. Ii rapeste baiatul si astfel pustiul ajunge fara sa vrea  in mijlocul actiunii, intre politie si mafie. Disperat sa-si recapate copilul, Vincent realizeaza ca politia il banuieste implicat in trafic, caci ofiterul de contrainformatii Jennifer Bryant (Michelle Monaghan) il urmareste, incercand sa-l prinda si sa demaste intreaga mafie.

Cu baietii rai pe urmele sale, Vincent este nevoit sa se descurce prin proriile puteri, fara ajutorul partenerului sau. Poate sa distruga intreaga acoperire, nu-i mai pasa. Vincent este dispus sa faca tot ceea ce ii sta in putere, chiar cu pretul vietii sale, pentru a-si salva baiatul. Si are la dispozitie o noapte.

Filmul Sleepless (Noapte alba) este surprinzator de la inceput pana la sfarsit. Este un film despre curaj, vointa si tradare. Este alert si este foarte real, lucru care mi-a placut enorm. Jamie Foxx este autentic, puternic si hotarat. Mi-am amintit de rolul sau din "Law abiding citizen". Si pe langa toate acestea, mi-a placut mult coloana sonora a filmului. Este ceea ce trebuie, in momentul in care trebuie.

-Articol scris de Cristina. -

Niciun comentariu: