duminică, 16 octombrie 2016

Imbracaminte si incaltaminte pentru micutii nostri

Este din ce in ce mai frig afara. Brrrr!! Umezeala ne intra in oase si am tine in brate toata ziua paturica pufoasa. Micutii nostri la fel: dimineata parca nu ar mai iesi de sub paturica pufoasa sa mearga la gradinita, respectiv la scoala. Dar, atunci cand stiu ca la usa ii asteapta cele mai chic incaltari, ii si vedem pe micuti sarind de sub paturica pufoasa si calda direct cu piciorusele in pantofiori. Sunt gata de infruntat orice fel de vreme, pentru ca au imbracamintea si incaltamintea cea mai moderna si care le place. Iar noi, parintii, suntem multumiti de faptul ca ii oferim copilului ceea ce ii place si poarta cu drag, dar totodata de o buna calitate. 


Atunci cand spui incaltaminte romaneasca din piele, interior si exterior, te gandesti la o calitate superioara. In general, incaltamintea romanesca este bine lucrata, cu atentie si bun gust, si este si trainica. Bambinii poate executa la comanda pantofi pentru baieti si fete, din piele. Au un calapod bun si imbina frumos clasicul cu modernul. Lucrati din piele naturala, atat interior cat si exterior, pantofii pot fi purtati in diverse momente ale zilei: la scoala sau la joaca, la o petrecere sau chiar la serbare. Pantofii pentru fete sunt ceva mai veseli si colorati, dar la fel de comozi si bine lucrati. 


Sunt atat de dragalasi pantofiorii ei de la Bambinii, precum si practici si rezistenti, incat as vrea si eu o pereche. De fapt, as vrea cate o pereche pe fiecare culoare disponibila. Port numar mic, mi-am mai cumparat eu ghetute masura 36 de la copii, asa ca... tot ce este posibil. Pana atunci, ma bucur ca micutii nostri au imbracaminte si incaltaminte moderna si de cea mai buna calitate. 

Niciun comentariu: