miercuri, 4 iunie 2014

Urma scapa turma

Ce ziceti de  bautura din Vestul Salbatic?
Reteta: Cocaina, alcool, mercur de creta si "red flannel". 

Nu va incanta aceasta bautura? Atunci ce ziceti de 1000 de moduri de a muri in Vest? 
Nu este o noua carte gen 100 de sfaturi practice pentru .... Este noua poveste de la producatorii lui Ted, simpaticul ursulet din filmul cu acelasi nume. 


A million ways to die in West 

Regia: Seth MacFarlane




In Vestul Salbatic, Albert (Seth MacFarlane) este un simplu oier, plin de vise si sperante, insa fara niciun pic de curaj. Dupa ce Louise (Amanda Seyfried) il paraseste, Albert invata ce este prietenia, curajul si adevarata iubire. In oras isi face aparitia o frumusete blonda, pe nume Anna. (Charlize Theron)
Anna este cea care il invata pe Albert sa traga cu pistolul. Daca va puteti imagina asa ceva: eroul nostru traieste in Vestul Salbatic, dar habar nu are sa foloseasca arma.
Aventurile prin care trec cei doi nici nu se compara cu ceea ce urmeaza din momentul in care apare Clinch (Liam Neeson), cel mai temut pistolar din zona, sotul Annei.


Ralucai ii place mult Liam Neeson si acum am inteles si eu de ce. Este talentat si intra foarte usor in pielea personajului sau, indiferent ca este the bad boy or the good one. Mi-a placut mult Charlize Theron pentru ca a jucat cu o naturalete aparte si a dat farmec filmului.
Titlul filmului m-a dus cu gandul la jocul de-a v-ati ascunselea, unde eram cea mai fericita cand se striga "urma scapa turma". Eroul nostru parca se joaca de-a v-ati ascunselea cu oitele sale, el este cel care se pune de fiecare data pentru ca oitele lui au personalitate.

Din 6 iunie puteti intra si voi alaturi de Albert si oitele sale in lumea Vestului Salbatic, comedia A million ways to die in West fiind distribuita de Ro Image 2000.


Un comentariu:

Andrei spunea...

Ai ales tu o bautura mai complicata, aveau si Whisky :)