miercuri, 11 iunie 2014

Sub aceeasi stea

You don't get to choose if you get hurt in this world ..but you do have some say in who hurts you. I like my choices.

Hazel Grace Lancaster in varsta de 16 ani sufera de cancer tiroidian in stadiul terminal, pana cand un medicament experimental reuseste sa-i prelungeasca viata. Hazel considera ca stie ce inseamna suferinta si durerea. "Durerea trebuie simtita" spune autorul preferat al lui Grace: Peter Van Houten. Insa viata ne rezerva multe surprize, astfel ca simpatica pustoaica are parte de o frumoasa aventura din momentul in care in viata ei apare fermecatorul Augustus Waters.

Augustus este un pusti de 18 ani care a trecut prin aceleasi incercari ca si Grace in roller-coasterul suferintei si al durerii determinate de boala cumplita de care sufera. Astfel, cei doi ajung sa se cunoasca mai bine, sa invete ce inseamna cu adevarat dragostea si traiesc fiecare zi ca si cum ar fi ultima zi pentru ei.

Cred ca si noi ar trebui sa invatam sa traim fiecare zi ca si cum ar fi ultima. Sa ne trezim dimineata, sa deschidem larg fereastra, sa zambim/sa multumim cerului ca suntem sanatosi si sa ne bucuram de o noua zi.
Sa facem din astazi cea mai frumoasa zi a vietii noastre.

Ieri a fost o zi frumoasa pentru mine, pentru ca am vazut filmul The fault in our stars. Un film emotionant, o poveste despre viata si bucuriile marunte ale acesteia, o poveste despre invingatori si maturitate.Un film care iti aminteste sa traiesti, pentru ca viata este frumoasa si merita traita la intensitate maxima.
The fault in our stars m-a dus cu gandul la filmul "A walk to remember", film care este pe lista de favorite. Si tot pe lista de favorite am mai adaugat un film aseara, anume: "Sub aceeasi stea".


The fault in our stars

Regia: Josh Boone

Distributia: Willem Dafoe, Shailene Woodley, Nat Wolff, Ansel Elgort

Din 13 iunie filmul "Sub aceeasi stea" este distribuit in cinematografe de Odeon Cineplex .


Niciun comentariu: