marți, 17 iunie 2014

How to train your dragon 2

De cand vikingii calaresc dragoni, lumea si-a largit orizontul. Cu multi ani in urma, 5 ani mai exact, dragonii reprezentau un pericol. Acum vikingii organizeaza curse cu dragoni, locuitorii insulei Berk invatand sa traiasca cu noii lor prieteni.

Harold a crescut, este un baiat inteligent si curajos, iar tatal sau considera ca este timpul ca acesta sa-i preia locul. Insa planurile sale sunt date peste cap de catre peronalitatea puternica a baiatului.
Harold si dragonul sau, Stirbu sunt la fel de curiosi si dornici sa exploreze imprejurimile, cum erau in primul ”How to train your dragon”.
Aceste doua personaje carismatice pornesc in aventura vietii lor, in momentul in care descopera o amentintare asupra satului in care traiesc. Pacea si convietuirea armonioasa intre locuitorii din Burk si dragoni este pusa in pericol.

Harold si Stirbu trebuie sa lupte impreuna pentru ceea ce cred, demonstrand respect reciproc si invatand deopotriva ce animale prietenoase si devotate pot fi dragonii. Oricat de brav si puternic ar fi Harold, fara dragonul sau nu ar reusi sa salveze insula pe care locuieste. La fel ca si in viata reala, oricat de curajosi am fi, fara sprijinul celor dragi nu am reusi sa realizam ceea ce ne propunem.


How to train you dragon 2 este o animatie care ne introduce intr-o lume cu personaje jucause, dezvaluind o puternica prietenie intre Harold si Stirbu, dar si intre Harold si ceilalti prieteni ai sai: Astrid si Rustrik. O frumoasa poveste despre devotament si prietenie, pentru mari si pentru mici. Filmul emotioneaza si totodata motiveaza spectatorul, nu lipseste nici umorul sau peisajele fabuloase si parca m-as muta si eu pe un taram magic si mi-as lua un dragon.

How to train your dragon 2

Regia: Dean DeBlois

Distributia: Jonah Hill, Jay Baruchel, Gerard Butler, Kristen Wiig

Din 20 iunie in premiera in Romania, filmul este distribuit de Odeon Cineplex.

Niciun comentariu: