joi, 1 mai 2014

Fading gigolo

Filmul Gigolo de ocazie intra din 2 mai in cinematografe. Daca nu plecati in mini-vacanta, va recomand sa mergeti sa-l vedeti. Si daca totusi plecati, sa va intoarceti odihniti ca sa puteti merge la film. 
Fading gigolo este distribuit de Ro Image 2000


Regia este semnata de John Turturro, pe care il regasim si in distributie alaturi de Woody Allen, Vanessa Paradis, Sharon Stone, Sofia Vergara, Liev Schreiber.


Murrey (Woody Allen) are un book shop. Afacerea sa insa nu mai prospera, astfel ca se vede obligat sa inchida libraria. 
Murray incearca sa-l convinga pe cel mai bun prieten al sau, Fioravante (John Turturro) ca pentru 1000 de dolari sa se implice intr-un menage a trois alaturi de doctorul dermatolog (Sharon Stone) al lui Murray si prietena sa (Sofia Vergara). Fioravante se lasa foarte greu convins si ajunge sa se intalneasca in prima faza doar cu doctor Parker. 
Vrajita de noul barbat aparut in peisaj, aceasta il recomanda prietenelor sale. Fioravante ajunge astfel un gigolo in adevaratul sens al cuvantului si Murray devine pestele sau. 

Intre timp, Murray ii gaseste o noua clienta prietenului sau. Este vorba de Avigal (Vanessa Paradis), vaduva unui rabin respectat. Femeia se simte singura dupa moartea sotului sau si accepta imediat propunerea pestelui. 
Doar ca Avigal este urmarita indeaprope de Dovi (Liev Schreiber), care este indragostit nebuneste de ea si atunci intalnirile ei cu Fioravante sunt extrem de picante si periculoase. 

Viata ne rezerva multe surprize si nu intotdeauna ne indragostim de cine trebuie, Avigal incepe sa simta ceva pentru Fioravante. Iubirile interzise sunt cele mai placute, traite intens, cu foarte mare pasiune. 
Atunci cand traiesti o iubire interzisa, orice decizie ai lua este foarte grea si dureroasa. 

Fading gigolo este un film despre anumite aspecte ale vietii, despre alegeri si renuntari, despre iubire si pasiune si mai ales despre bani.
Vizionare placuta!

Niciun comentariu: