sâmbătă, 19 aprilie 2014

Jeune et Jolie

Blind-date cu un film. 
In 18 Aprilie NCRR (Noul Cinematograf al Regizorului Roman) a venit cu un concept inedit, in spiritul iubirii pentru filme si socializare. Niciun spectator nu stia ce urma sa ruleze pe ecran. 
Si a rulat .. 

Jeune et Jolie

Regia: Francois Ozon
Distributia: Marine Vacth (Isabelle), Johan Leissen, Geraldine Pailhas, Frederic Pierrot, Fantin Ravat.

Filmul este distribuit de Independenta Film. Puteti merge sa-l vedeti din 25 aprilie in cinematografe, chiar daca nu veti avea parte de un blind-date concept.


Isabelle se afla in vacanta de vara cu familia si decide sa isi piarda virginitatea cu Felix, un baiat de origine germana. Dar, prima experienta sexuala o lasa rece. 
Din nou acasa, in Paris, Isabelle vrea sa isi exploreze sexualitatea, astfel incepe sa se prostitueze sub pseudonimul Lea. Pe moment nu simtea nimic. Gandindu-se apoi la ce a facut, isi dorea sa retraiasca totul.... cu alt barbat. Isabellei ii place jocul, ii place misterul. Ea se intalneste cu diferiti clienti, printre care un barbat in varsta Georges.

Intr-o zi, in camera de hotel in cel mai fierbinte moment, Georges face un atac de inima.
Ce va face tanara si frumoasa Isabelle de acum?




Experienta tinerei Isabelle este impartita in patru parti, patru anotimpuri. Incepe vara, in vacanta .. si se incheie primavara, anotimpul renasterii.

Jeune et Jolie este drama unei tinere de 17 ani, un film cu o puternica incarcatura emotionala. Este o poveste despre descoperire, despre traume si despre alegeri. Filmul Tanara si frumoasa ne vorbeste despre fantezii si despre faptul ca este mai rau sa nu-ti implinesti fanteziile si sa traiesti toata viata cu aceasta povara, decat sa traiesti la maxim fantezia.
Marine Vacth in primul ei rol principal ofera o performanta buna, inteligenta si subtila. Privirea, miscarile..Marine Vacth este din poveste.
17 ani este varsta la care visam mult. Varsta la care suntem tineri si frumosi, iubim si ne credem atotstiutori.
Sarutul pe podul cu lacate mi-a placut enorm..m-a facut sa visez la Paris, la o vacanta de primavara in Paris.

Dar pana la vacanta am avut o intalnire pe nevazute cu un film. Foarte frumos si interesant conceptul.

Niciun comentariu: