marți, 1 aprilie 2014

De ce tocmai tu?

De ce tocmai tu? 

Regia: Natalie Esther 

Distributia: Ioana Zarnescu, Dan Mecu/Catalin Stelian

Teatrul Rosu, Music Club


Ea este poeta.
El este pictor.

Ea are un apartament de 2 camere si vrea sa inchirieze o camera. El se prezinta la usa ei, pregatit sa se mute la ea si incep negocierile intre cei doi. Ea parca nu ar vrea sa-i inchirieze tocmai lui, dar el este extrem de hotarat sa inchirieze camera.

Ei ii plac florile artificiale, pentru ca tot ceea ce este natural intr-o zi moare. Lui ii plac adevarurile simple, este sigur pe el si poate chiar sa redea mirosul florilor in picturile sale.

Aparent, nu se suporta unul pe celalalt. Cand se vad isi musca buzele, ca sa nu se injure .. sau poate ca sa nu se sarute??!!


Dintre toti barbatii din lumea asta....Dintre toate femeile din lumea asta....
De ce tocmai tu?

Viata este scurta si fiecare moment trebuie savurat. Pentru ca fiecare moment este unic si irepetabil. Clipa merita traita, indiferent cum este ea. Dragostea nu te intreaba daca vrei sa iubesti acum sau incepand de maine. Si mai ales, nu te intreaba pe cine vrei sa iubesti, nu este deloc alegerea ta. Atunci cand el / ea intra in viata ta, nu-i inchide usa.

Mi-au placut mult Ioana Zarnescu si Dan Mecu. Doi actori talentati. Felicitari!
"De ce tocmai tu?" este o poveste frumoasa, haioasa si trista totodata. Am vazut ceva din filmul Sweet November in povestea celor doi. Indiferent ce farsa iti joaca viata, iubirea te ajuta sa treci mai usor peste toate.
"De ce tocmai tu?", un spectacol despre iubire si adevar, plin de emotie si imprevizibil.




Pe lumea asta n-am decat clipa. Esti in ea. Daca vrei sau nu sa ramai, tu hotarasti.


Mi-ar placea sa hotarasc eu pentru voi, sa va spun sa traiti clipa si sa mergeti la teatru. Urmatorul spectacol "De ce tocmai tu?" are loc in 6 Aprilie, ora 20.00, tot la Teatrul Rosu, Music Club (in spatele magazinului Cocor).

Un comentariu:

Anonim spunea...

Am vazut piesa mai demult ... la Teatrul de pe Lipscani si este intr-adevar deosebita! Merita (re)vazuta si cu siguranta duminica viitoare voi fi la Music Club ;) !

http://pauldutu.wordpress.com/2014/01/20/de-ce-tocmai-tu/