joi, 3 aprilie 2014

A long way down

Adio, dar mai stau putin

dupa romanul lui Nick Hornby

Regia: Pascal Chaumeil

Distributia: Pierce Brosnan, Imogen Poots, Aaron Paul, Toni Collette, Rosamund Pike


Patru persoane cu probleme se intalnesc pe acoperisul unei cladiri inalte. Sunt acolo pentru ca vor sa isi puna capat zilelor.

Martin (Pierce Brosnan) a fost un prezentator TV de succes, casatorit si cu doi copii. A avut o aventura cu o minora, pentru care a pierdut tot, inclusiv libertatea.

Maureen (Toni Collette) este o femeie singura si cu un copil. Maureen ascunde un mare secret: baiatul ei este handicapat si ea il ingrijeste cum poate.

Jess (Imogen Poots) este fiica de politician. Jess sustine ca vrea sa se sinucida din cauza unei dezamagiri in dragoste. Dar adevaratul motiv este scos la iveala intr-un show TV, intrucat Jess nu isi mai poate controla emotiile.

JJ (Aaron Paul) ii minte pe toti ca sufera de cancer inoperabil si din cauza aceasta vrea sa se sinucida. Dar JJ nu stie de ce vrea sa se sinucida, de fapt.

Cei patru ajung sa faca un pact: niciunul nu se va sinucide pana la "urmatoarea zi a sinucigasilor" si anume Valentine's Day. Vor respecta ei oare pactul?
Cineva ii da de gol ca au vrut sa se sinucida si astfel cei patru sunt invitati intr-o emisiune TV. Accepta, incercand astfel sa intoarca situatia in favoarea lor si sa castige niste bani. Dar prezentatoarea TV cunoaste adevarata poveste a lui Jess si a lui Martin, iar in timpul emisiunii situatia scapa de sub control.

Cei patru se hotarasc sa plece impreuna intr-o vacanta si sa se intoarca dupa ce apele se linistesc.
Povestea ia o intorsatura neasteptata
Cum credeti ca vor petrece cei patru sinucigasi marele concediu?


Adio, dar mai stau putin este o comedie neagra despre cum te doboara viata si cum te ridica prietenii. Filmul este distribuit in cinematografe de Ro Image 2000 din 4 aprilie 2014.

Crissy

PS: Raluca si Ro Image 2000 au un concurs cu invitatii la acest film, doar pentru voi. Aici.

Niciun comentariu: