luni, 10 februarie 2014

The Lego Movie

Marea aventura Lego este prima animatie 3D in care piesele Lego prind viata. Tot ceea ce vedem este facut din piese Lego: oceanul din piese Lego, valurile mari ale oceanului, corabia piratilor, zgarie norii, Vestul salbatic etc. Efectele speciale sunt extraordinar de faine in aceasta animatie.

Profetia spune ca intr-o zi cineva special va gasi piesa de rezistenta si va salva lumea Lego. Se spune ca acest cineva special este un arhitect desavarsit, creativ si curajos.


Lord Business conduce universul Lego si el vrea sa distruga lumea. 

Emmet este un simplu muncitor, care respecta cu strictete regulile si nu iese in evidenta cu nimic. Intr-o zi banala, Emmet gaseste absolut intamplator piesa de rezistenta. 
BadCop, influentat de Lord Business, incearca sa-i ia piesa de rezistenta si sa scape de Emmet. WildSpirit intra in aventura si il ajuta pe Emmet sa fuga. 

Se pare ca Emmet este acel cineva special pe care lumea Lego il astepta. Doar ca Emmet nu este deloc creativ, nu stie sa construiasca nimic deosebit, pentru ca el nu iese din cuvantul fiselor de instructiuni. 
Universul Lego este un mare pericol, astfel ca Emmet este ajutat in aventura sa de a salva lumea de eroi precum: legendarul Batman, pisicuta unicorn Unikitty, Vitruvius - vrajitorul si evident WildSpirit (Lucy). 


In final avem si o lectie importanta de invatat: uneori este bine sa renunti la instructiuni, sa fii creativ si sa-ti salvezi lumea in stilul tau caracteristic. 


Si poza .. pentru ca vedetele noastre au dat glas personajelor Lego .. si au fost prezente la vizionarea de presa. 
The Lego Movie, film de animatie 3D, pentru toate varstele, distribuit de MediaPro Distribution din 14 februarie in cinematografe. 


Stiati ca sunt fana lego si am masinuta mea lego pe birou? Ei bine, acum vreau si un cactus lego si mai mult de atat .. vreau lumea mea Lego.
Acum stiti ce sa-mi luati de 1 iunie, da?

Un comentariu:

Emil Calinescu spunea...

Eu o sa-ti dau de 1 aprilie ... o poza c-un lego :))