joi, 30 ianuarie 2014

Tokarev

- In direct, trimisul special la vizionarea de presa a filmului Tokarev. Cristian Alexandru ai legatura.


- Explicatiile cele mai simple sunt de cele mai multe ori adevarate...Dar cand locul ratiunii este luat de furie?Cand ti se spune sa ingropi suferinta provocata de pierderea unicului copil vocea ratiunii mai poate fi auzita?

In goana nebuna dupa potentialii dusmani care ar fi dorit sa plateasca o polita, Paul Maguire (Nicholas Cage) uita sa priveasca acolo de unde ar fi trebuit sa inceapa, in sufletul sau. Adanc, foarte adanc, are ingropata vina uciderii unui om precum si certitudinea ca soarta ofera mereu compensatia...Stie ca va veni vremea scadentei de la bun inceput, dar...refuza sa accepte ceea ce era evident.

Razboiul psihologic la care este supus are si victime colaterale – cei 2 prieteni ai sai si sotia sa, Vanessa  a carei trauma ii va marca intreaga viata -. Clipa de clarviziune, in care intelege care este cea mai simpla justificare a celor intamplate, este clipa in care realizeaza ca a pierdut totul...copilul, reputatia, prietenii, sotia si nu in ultimul rand chiar dreptul de a trai.



Sper ca prezentarea sa fie suficient de generala incat sa va stimuleze  interesul de a vedea acest film deosebit si in acelasi timp sa nu va ofere prea multe informatii care v-ar face sa nu savurati aceasta opera de arta.


- Ce frumos.... Multumim, Cristian. 



Filmul "Tokarev" este distribuit de Ro Image 2000, din 31 ianuarie in cinematografe. Un film in regia lui Paco Cabezas, cu Nicholas Cage, Rachel Nichols si Peter Stormare.

Niciun comentariu: