miercuri, 4 decembrie 2013

Ek Tha Tiger

Povestea tigrului, 
dupa o poveste de Adytia Chopra, in regia Kabir Khan

Tiger (Salman Khan) este un agent al serviciilor secrete RAW din India.  In timpul unei misiuni in Dublin, Tiger o cunoaste pe Zoya (Katrina Kaif), o frumoasa studenta de care se indragosteste.
Numai ca Zoya nu este studenta de fapt, este agent al serviciilor secrete ISI, din Pakistan.
Cele doua tari si evident cele doua servicii secrete sunt in conflict, iar dragostea celor doi nu are nicio sansa.

Cand ai de ales intre dragoste si cariera, ce alegi?

Tigrul isi asculta inima si fuge in lume cu frumoasa lui iubita. Insa, este greu sa dispari atunci cand ai fost cel mai bun agent si cunosti toate secretele agentiei din care ai facut parte.


"Povestea tigrului" este un film cu multa actiune, perfect pentru cei care vor sa vada un James Bond indian. Urmaririle de pe acoperisuri m-au dus cu gandul la filmul Taken. Iar scena cu tramvaiul are un farmec aparte.
Este totodata un film emotionant, romantic; mi-a placut sa vad cum Tiger si Zoya lupta pentru dragostea lor. Este frumos sa crezi in povestea ta, in dragostea ta si sa lupti pana la capat pentru cine iubesti.

Stiti ce imi place cel mai mult in filmele indiene?  Momentul cand el incearca sa o cucereasca pe ea si de fiecare data ea are replici haioase, taioase si inteligente. Pare ca nu este interesata cand de fapt ea abia astepta invitatia.


Filmul "Povestea tigrului" intra din 6 decembrie in cinematografe, fiind distribuit de BML Entertainment.

Niciun comentariu: