sâmbătă, 14 septembrie 2013

Love Building

"Bine, oricum, nici macar nu asta-i discutia daca exista sau nu relatii de cuplu care dureaza toata viata. Discutia e daca se pot repara. Da. Asta se poate."

Love Building este o tabara dedicata relatiilor destramate. 14 cupluri au la dispozitie o saptamana sa isi repare povestile de dragoste.
11 cupluri straight si 2 gay: 2 inselari, 7 incompatibilitati:, o impotenta/frigiditate.... Lipsa de comunicare, adulterul, alcoolul etc i-au adus in aceasta tabara impreuna.
Trei traineri - Dragos Bucur, Alexandru Papadopol si Dorian Boguta - ii asista si sprijina in aceste zile grele. Doar ca fiecare dintre cei trei are problemele lui. Valentin (Dorian Boguta) a fost inselat de sotia lui. Cristian (Alexandru Papadopol) este prea timid ca sa scoata o femeie la un date. Iar Silviu (Dragos Bucur) isi reintalneste in tabara o fosta iubita.
Pe parcursul a sase zile cuplurilor li se propun diverse jocuri care repara relatii si readuc iubirea.
O alergare altfel.
Lovituri in sacul de box pentru descarcarea frustrarilor.
Jocul secretelor pentru a afla adevarul pentru a stii ce anume trebuie reparat.
Jocul amintirilor frumoase: prima intalnire, primul sarut.
In ultimele doua zile cuplurile au o surpriza. Un invitat special si un premiu. Premiul consta intr-o vila la munte si va fi oferit cuplului care reuseste sa-si repare relatia.
Trainerii nu sunt de acord cu acest premiu, pentru ca acum fiecare cuplu lupta pentru premiu, nicidecum pentru relatia lor. Reusesc insa sa gaseasca solutia potrivita si sa isi duca proiectul la bun sfarsit.

M-am regasit in parti din povestile de cuplu, m-au intristat si m-au binedispus.
Love Building este un film care trezeste amintiri, care amuza, care iti fura o lacrima si care iti da de gandit.

Filmul "Love Building" in regia Iulia Rugina, este distribuit de Media Pro Distribution din 13 septembrie 2013 pe marile ecrane din Romania.
La finalul avampremierei de la Cinema Pro pe scena a urcat Dragos Bucur sa prezinte colegii actori si nu numai. Din public Dana Nalbaru a strigat catre el "Te iubesc"! love, love, love.... A fost un moment frumos, o lectie pentru noi cei din sala, in ton cu tema filmului. Asta este iubirea: nu este suficient sa se stie sau sa arati ce simti, ci sa si spui 'te iubesc' mai ales in acele momente in care celalalt nu se asteapta sa auda acest lucru si poate are nevoie. Iubirea inseamna sa fii acolo langa celalalt, pentru celalalt, no matter what!


Niciun comentariu: