joi, 8 august 2013

melci rapizi si furiosi

Melci rapizi si furiosi? Pe bune, melci? Unde? 
In noul film animat 3D Turbo. 

Melcii din "Turbo" mi-au amintit de melcii haiosi din "Epic: Regatul Secret".  


Turbo este un melc altfel, deosebit, care are un vis maret. Micutul nostru melc isi doreste sa devina cel mai mare pilot de curse din lume. 
In urma unui accident ciudat melcul dobandeste capacitatea de a atinge viteze incredibile.
Il cunoaste pe Tito, un baiat asemeni lui..cu un vis nebun si maret. Tito nu isi doreste sa vanda tacos alaturi de fratele lui, vrea mai mult de atat: vrea faima, vrea sa faca ceva inedit prin care sa atraga clientii.

Turbo viseaza sa concureze impotriva celor mai buni piloti in cursa Indianapolis 500. Fratele sau nu crede in visul lui, chiar il intreaba ce s-ar intampla daca intr-o zi si-ar pierde puterea pe care o are. Dar, Turbo e hotarat ca pana atunci sa traiasca intens si sa se bucure de puterea pe care o are.
Tito crede in el, il incurajeaza si il ajuta pe Turbo sa ajunga in marea cursa.
Avem un melc castigator la Indianapolis 500?


Toti avem visuri mai mult sau mai putin indraznete. Unii dintre noi reusesc sa le materializeze. Altii, poate si pentru ca nu au un sprijin, poate si pentru ca le este teama; nu reusesc sa-si indeplineasca visurile. Trebuie sa ai curaj sa risti ca sa-ti indeplinesti visurile, sa profiti de oportunitatile care ti se ofera.
Tu ce vis ai?


Turbo este un film haios, care te face sa visezi si sa vrei sa iti indeplinesti visul mai repede. Filmul "Turbo" poate fi vazut in cinematografe din 2 august, si este distribuit de Odeon Cineplex. Iar Prietenii TVR2 au turat motoarele la Grand Cinema Digiplex  si au visat impreuna cu Turbo la marele premiu de la Indianapolis 500. Tu, prietene, ce vis ai?

Niciun comentariu: