joi, 15 august 2013

Imogene

Imogene este o tanara de 29 ani, care promitea sa ajunga un dramaturg de succes; dar care inca nu si-a gasit drumul in viata.  S-a lasat purtata de pasii altora, le-a copiat miscarile crezand ca asta este ceea ce trebuie sa faca, in loc sa aiba incredere in ea si in propriile ei forte.

Acum Imogene este in mijlocul unei crize existentiale: a fost parasita de iubit, si-a pierdut apartamentul in care locuia, si a fost concediata. Isi insceneaza o sinucidere pentru a atrage atentia celor din jurul ei, si lasa o frumoasa scrisoare de adio.
Dar planurile nu ii ies asa cum isi doreste si se trezeste ca este data in custodia mamei sale, Zelda.

Imogene este din Ocean City, New Jersey, iar mama sa este dependenta de jocuri de noroc.
Cand era mica, mama ei ii serba ziua de nastere 84 de zile mai tarziu, odata cu Ralph fratele ei ciudat. Tocmai pentru ca si Ralph sa aiba invitatii la ziua lui, altfel ar fi fost doar el cu prietenii lui crabii.


Din nou acasa Imogene are o surpriza uriasa. Prietenul mamei ei este agent secret CIA si fost samurai.
Camera ei este inchiriata unui baiat, si cum nu are unde sa doarma fratele ei ii contruieste un fort in living, ca atunci cand erau mici. (Ca o paranteza, imi amintesc cand eram mica, si erau zile ploioase si friguroase si nu ieseam afara sa ma joc cu copiii, imi construiam un astfel de fort in camera si ma jucam acolo in el o zi intreaga.Nu radeti!! Era tare fain, imi doresc sa fiu iar copil sa ma joc asa.).
Imogene mai afla ca tatal ei de fapt nu este mort si este un scriitor de succes care locuieste in New York. Impreuna cu fratele ei si cu Lee, chirisul mamei sale, pleaca sa isi caute tatal. Dar parca dezamagirile se tin lant de ea.

Imogene trebuie sa capete incredere in ea, sa stie care ii este adevarata valoare si sa faca ceva pentru a-si implini visul de a scrie dramaturgie. Reuseste oare sa se puna pe picioare?


Filmul "Girl most likely" (Fata care promitea) este distribuit in Romania de Ro Image 2000 incepand cu 23 august.

Nota: invatam de la samurai ca uneori trebuie sa vedem sarpele din tufis, pentru a stii ca este acolo.

Niciun comentariu: