joi, 15 august 2013

Elysium

Anul 2154. Los Angeles.
Pamantul este suprapopulat, murdar, sarac, bolnav. Pentru a-si pastra stilul de viata bogatii isi construiesc orasul lor spatial - Elysium.
Oamenii simpli incearca cu disperare sa ajunga pe Elysium, sa isi vindece copiii, sa le ofere un trai mai bun.

Max ii promite bunei sale prietene Frey ca intr-o zi are sa o duca pe Elysium.
Max si Frey sunt doi copii orfani. Degeaba Maicuta care are grija de copii ii explica lui Max ca de acolo de sus, de pe Elysium, Pamantul se vede frumos, la fel cum el de aici de pe Pamant are o vedere frumoasa asupra Elysium-ului.
Lui Max nu i se pare corect faptul ca nu poate ajunge pe Elysium. Maicuta ii spune ca fiecare om are un drum in viata, un scop; si ca intr-o zi are sa isi indeplineasca si el misiunea.

Anii au trecut. Astazi Max este un fost puscarias, care lucreaza intr-o fabrica de roboti. Frey este asistenta medicala si are o fetita bolnava de leucemie.
In urma unui accident de munca Max mai are de trait doar 5 zile. Ar face orice sa ajunga pe Elysium si sa se vindece. Singura persoana care il poate ajuta cu un bilet pe Elysium ii ceva in schimb sa preia informatiile din mintea unui cetatean Elysium in memoria sa. Este un risc extrem de mare, dar Max ar face orice pentru a-si salva viata.
Frey ii cere lui Max sa ii ajute fiica, sa o ia cu el pe Elysium si sa o vindece. Max ii spune ca nu o poate ajuta..dar ajungand pe Elysium, Max isi indeplineste misiunea in viata. Misiunea de care ii spunea Maicuta.


Filmul "Elysium" este distribuit de InterCom Film si este in cinematografe din 16 august.

PS: In 2154 inca exista desene animate pentru copii. :)

Un comentariu:

simsim spunea...

nu am vazut filmul ca nu m-a convins trailerul, dar am inteles ca peste o suta de ani vor mai exista si căruţe prin Los Angeles..wow:))