vineri, 12 iulie 2013

Pacific Rim

Aseara a avut loc vizionarea de presa a filmului Pacific Rim. Din nou l-am avut invitat pe Cristian Alexandru. Nu va mai retin, il las pe el sa va povesteasca ce a trait la IMAX.

O  imbinare de fictiune, actiune, lectie de  curaj si  determinare.

O lege nescrisa a naturii spune ca orice structura, indiferent  cat  de evoluata ar fi, isi are ca punct slab tocmai principalul atu.

O inclestare intre 2 lumi, colonizatorii si rasa umana. Intre cele mai evoluate arme de lupta pe care au putut sa le produca - Kaiju si Jager -. Ultimele sperante se indreapta spre ultimii doi Jageri ramasi intacti. Pentru a ii putea activa este nevoie de conexiunea neurala completa intre cei 2 piloti ai fiecarui Jager. Raleigh Becket – care si-a pierdut fratele luptand alaturi impotriva unui Kaiju - si Mako Mori - a carei familie a fost omorata in timpul unui atac Kaiju - incearca sa se detaseze de trecut si sa formeze conexiunea neurala perfecta, pentru a face ultima speranta umana realitate. Tocmai principalul atu al colonizatorilor ii face vulnerabili.

Guillermo Del Toro reuseste sa aduca in atentie intr-un film palpitant o tema deja mult abordata, Apocalipsa, insa in cu totul alta viziune. Determinarea, refuzul de a ceda, curajul peste orice limita, pot fi argumentele prin care colonizatorii au reusit sa fie infranti. Dar..mai presus de toate..capacitatea de a ramane uniti, de a isi canaliza priceperea si forta spre binele comun...ne pot face sa rezistam.


In concluzie un film pe care vi-l recomand cu caldura, distribuit de catre Media Pro Distribution.

Da, da, stie bine Cristian. Filmul poate fi vazut de astazi la noi in cinematografe si este adus pe marile ecrane de Media Pro Distribution.
Multumim Cristian. 

Un comentariu:

simsim spunea...

am vazut filmul asta saptamana trecuta si mi-a placut mult. efectele 3D au fost super faine:)