miercuri, 26 iunie 2013

welcome to Google

Tot ceea ce trebuie sa ai este "googliozitate"(=dorinta continua de a cauta). Oare eu am googliozitate?
Este visul oricarui student sau absolvent de facultate: sa lucreze pentru Google.

Nick si Billy sunt doi agenti de vanzari, extraordinari de buni in ceea ce fac. Doar ca traim in era vitezei si a tehnologiei, si ceasurile scumpe pe care le vand ei sunt inlocuite de telefoanele mobile. Nimeni nu isi mai cumpara ceasuri, pentru ca au ora afisata pe telefonul mobil. Astfel ca cei doi agenti raman fara job.

Nick si Billy aplica pentru un internship la Google. Si pentru ca aduc un suflu nou sunt primiti in echipa. Cei doi isi doresc sa reuseasca, isi doresc sa traiasca visul american; dar lucrurile nu sunt atat de simple. Provocarile si obstacolele in echipa Google sunt mari.
Invatam ce inseamna vointa, ce inseamna spiritul de echipa, radem si avem emotii alaturi de Nick si Billy. Invatam ca indiferent de varsta pe care o avem, daca indraznim sa visam si sa luptam pentru visurile noastre, ele se pot indeplini. Invatam ca este important online-ul; dar la fel de important este si offline-ul, prieteniile pe care le formam in offline. Suntem importanti noi, si munca noastra; dar este important si sa avem pe cineva alaturi.


Mi se pare geniala proba de sport Google - parodie dupa meciul de vajthat din Harry Potter.
"The Internship" este o comedie pe care Odeon Film ne invita sa o savuram incepand cu 28 iunie in cinematografe.


Niciun comentariu: