luni, 17 iunie 2013

studiu de caz: How to marry a millionaire

O comedie romantica, cu Marilyn Monroe "How to marry a millionaire".

Cel mai important lucru in viata unei femei: sa se marite. Cel putin asta sustin 3 tinere modele, care se afla in cautarea barbatului milionar cu care sa se marite, si sa duca o viata lipsita de griji.
Intotdeauna un astfel de barbat trebuie sa poarte cravata, mai spun ele. Mmda, acum stiu de ce imi plac mie barbatii imbracati la costum. :)

Cele trei tinere, Schatze, Pola si Loco, inchiriaza un apartament de lux in Manhattan si pretind ca sunt bogate. Incearca sa intre in lumea buna, si sa cunoasca barbati cu o situatie financiara buna, de preferat bancher sau proprietar de terenuri petrolifere. Intre timp, pentru a trai decent fetele incep sa amaneteze mobila din apartament.

Schatze intalneste un vaduv cu o avere foarte mare, Loco intalneste un business man insurat, iar Pola intalneste un magnat arab.

Dar, viata fara dragoste nu inseamna nimic, oricat de bogat esti. Si cum viata intotdeauna se joaca cu noi si ne poarta pe drumurile pe care vrea ea, fetele se indragostesc de niste tineri deloc bogati.
Loco se indragosteste de un padurar si se casatoreste cu acesta, Pola se indragosteste de proprietarul apartamentului inchiriat de ele, si Schatze de Tom - un om simpl.
Insa lucrurile nu sunt ceea ce par a fi.


O comedie chiar reusita din 1953, in regia unui roman - Jean Negulesco.
Cum ar arata aceasta comedie adaptata generatiei noastre?

ps: daca aveti vreo sugestie referitoare la studiu de caz, lasati un comentariu

Niciun comentariu: