miercuri, 29 mai 2013

the hangover III

Atentie, se rade!!

De aceasta data nu mai este vorba de dimineata de dupa betie sau de o petrecere a burlacilor. Cu toate acestea filmul este incredibil de amuzant.

Alan isi cumpara o girafa, pentru ca dintotdeauna si-a dorit una si pentru ca girafa este asemeni lui "cugetatoare si inalta". Doar ca,.. un accident se intampla.
Tatal lui Alan face un atac de cord si moare, de suparare, datorita problemelor pe care fiul sau de 42 de ani le tot creeaza.
Cei trei prieteni decid sa-l duca pe Alan intr-un centru specializat pentru a-l ajuta sa treaca peste acest moment prost, pentru a-l ajuta sa se maturizeze si sa-si faca si el o viata. Astfel ca, Doug (Justin Bartha), Phil (Bradley Copper), Stu (Ed Helms) si Alan (Zach Galifianakis) pornesc impreuna intr-o noua calatorie.
Si, dupa cum ne-au obisnuit, incurcaturile se tin lant.


Ceea ce nu stiu cei trei este faptul ca Chow, chinezul, tocmai a evadat din inchisoare.
Marshall, cel caruia chinezul i-a furat o parte din aur, le deturneaza calatoria, il ia captiv pe Doug si ii ameninta pe baieti ca il omoara pe prietenul lor daca nu il aduc pe chinez cu aur cu tot.

Daca in "Marea Mahmureala" si "Marea Mahmureala II" aventura incepe in dimineata de dupa betie; de aceasta data toata aventura are loc oarecum inainte de marea betie. Avem parte de o aventura lucida, tensionata si de multe situatii amuzante.

Finalul este absolut remarcabil. Am avut senzatia ca urmeaza partea a doua.

Ultimul film din trilogia "Marea mahmureala" este adus la noi de Media Pro Distribution si poate fi vazut in cinematografele din tara incepand cu 31 mai. Eu am avut ocazia sa-l vad la Hollywood Multiplex la vizionarea de presa organizata de MediaPro Distribution.


Este un film de vazut cu gasca. Si poate nu doar o data. Eu cu siguranta il voi revedea.

Un comentariu:

Marin spunea...

Am vizionat si eu partea a treia dar nu prea a fost cine stie ce. Acum astept sa apara cateva filme care chiar trebuie vazute.