joi, 4 aprilie 2013

Monte Carlo

Vreau in Monte Carlo! Vreau la Paris! Vreau sa plec undeva departe..simt nevoia sa evadez..vreau sa vad locuri noi, frumoase, sa ma indragostesc din nou..sa simt ca traiesc intens..

Monte Carlo, 2011

Grace lucreaza in timpul liceului pentru a strange bani sa plece la Paris; viseaza sa urce in Turnul Eiffel si sa se plimbe pe malul Senei. Frumos, nu? Doar ca problemele nu intarzie sa apara.
Parintii nu vor sa o lase sa plece doar cu prietena ei cea mai buna, Emma, pentru ca nu o considera pe aceasta o persoana responsabila si matura; astfel ca ii impun fiicei lor sa plece insotita de sora ei vitrega, Meg.
Prietenul Emmei o cere de sotie inainte de a pleca, de frica sa nu o piarda in "orasul iubirii"; dar Emma il paraseste si cele trei fete pleaca la Paris.
In Paris fetele se pierd de grup si autocarul pleaca fara ele. Seara, obosite, fetele ajung intr-un hotel de 5 stele, unde Grace este confundata cu Cordelia, o celebritate nesuferita. Dorm in apartamentul de lux al Cordeliei, si dimineata pleaca cu avionul privat al acesteia catre Monte Carlo.
In Monte Carlo, Cordelia trebuia sa sustina o licitatie de caritate.
Grace intra in rolul Cordeliei, si participa la bal in locul acesteia. Cele trei fete traiesc momente magice, se indragostesc, se maturizeaza si mai presus de toate leaga o prietenie stransa dupa experientele traite impreuna.

Un film frumos, care te face sa visezi, sa iti doresti sa pleci in lume, sa te bucuri de viata.

Niciun comentariu: