miercuri, 20 martie 2013

romance cu farmec

"Romancele sunt frumoase", auzim mereu. Da, sunt frumoase, pentru ca au un farmec aparte.
Sunt Romance cu Farmec!!

O femeie cu farmec este o femeie frumoasa. Este o femeie care se simte bine in pielea ei.
O femeie cu farmec este o femeie care are grija de ea; se iubeste si se respecta in primul rand pe ea. Zambeste, rade, glumeste, e fericita. Si ii face fericiti si pe cei din jurul ei, ii face sa zambeasca si sa se simta bine alaturi de ea.

O femeie cu Farmec este o femeie care iubeste. Iubeste viata si iubeste oamenii din viata ei. O femeie cu farmec are in jurul ei oameni care iubesc si care o iubesc. Oameni care o respecta si o apreciaza pentru ceea ce este, pentru ceea ce face, pentru ceea ce daruieste.

O femeie cu farmec este sigura pe ea, stie ce vrea de la viata si stie ce si cum sa faca sa obtina.
O femeie cu farmec isi cunoaste valoarea, este puternica si independenta, si nu se lasa doborata. Atunci cand cade, se ridica, se scutura si merge mai departe cu capul sus. O femeie cu farmec este mandra de ea, si nu are regrete. O femeie cu farmec este devotata, se implica si pune pasiune in ceea ce face.

O femeie cu farmec are prietene cu care iese in oras, merge la teatru, la film, la expozitii; citeste, danseaza.

O femeie cu farmec are o cariera de succes, si are o familie care o asteapta cu drag acasa in fiecare seara. Fiecare weekend il petrece alaturi de familie si este sufletul acesteia. O femeie cu farmec stie sa imbine cariera cu viata de familie, si ii reuseste tot ceea ce face.

O femeie cu farmec este romantica, sentimentala, traieste emotii intense. O femeie cu farmec isi traieste viata cum stie ea mai frumos si mai bine; si totodata si-o daruieste celor dragi ei.

O femeie cu farmec scrie articole frumoase pe blogul personal, articole cu si despre trairile ei, despre ceea ce vede, ceea ce citeste, ceea ce iubeste. O romanca cu farmec participa la Spring SuperBlog 2013.

"fetite dulci ca-n Bucuresti
 in toata lumea nu gasesti" .. Asa e cantecul, asa e rima .. pentru ca Bucuresti este capitala Romaniei, insa toate romancele - fie ele din Bucuresti sau din alte orase ale tarii - sunt dulci, sunt mandre, si au farmec!!

Si eu sunt o femeie cu farmec, si am scris acest articol in cadrul concursului Spring SuperBlog 2013.

Un comentariu:

Iaţcu spunea...

"O femeie cu farmec este o femeie frumoasa. Este o femeie care se simte bine in pielea ei."
Din cite observ in juru-mi, cam toate muierile tin cura de slabire, deci nu se simt deloc bine in pielea lor - le este cam mare.
"O femeie cu farmec isi cunoaste valoarea". Nu accepta cadouri nepotrivite (inferioare ca pret ori simbol / sigla)
"O femeie cu farmec are prietene cu care iese in oras, merge la teatru, la film, la expozitii; citeste, danseaza" pentru a le birfi pe Xuleasca si Zetuleasca, vesnic demodatele.
"O femeie cu farmec este romantica, sentimentala, traieste emotii intense." Mai ales cind isi trateaza cu tigaia pe ceafa barbatul mirositor a bere.

Deci, jaba-s romancele fromoase atita timp cit ma urasc dupa citirea acestui comentariu :)))