vineri, 8 martie 2013

cadouri de 8 Martie

In viata lui Andy exista 2 femei speciale: mama lui si prietena lui.
Astazi este 8 Martie, ziua femeii, si Andy isi doreste sa le faca ziua mai frumoasa, sa le daruiasca ceva special, asa ca ele, sa le arate inca o data cat de mult inseamna ele, cat de mult conteaza ele in viata lui. 

Mama lui este mandra de el; ea l-a ajutat sa devina cine este astazi, ea l-a invatat ce este viata, responsabilitatea, familia, munca.
Cand era mic, Andy credea ca mama lui are un pestisor auriu, pentru ca tot ceea ce el isi dorea, mama nu statea prea mult pe ganduri si Andy primea. Totusi, nu a fost un rasfatat, pentru ca mama a stiut sa-i ofere tot ceea ce a putut mai bun, si sa-l invete totodata ceea ce este bun si drept.
La gradinita, educatoarea ii punea pe copii sa deseneze pentru Ziua Mamei de 8 martie o felicitare. Toti copiii desenau flori, Andy desena pestisori. O data, educatoarea l-a certat si l-a pus sa refaca felicitarea, sa deseneze o vaza cu flori. A fost un baiat cuminte si a desenat o glastra cu flori. Doar ca, ce credeti? In imaginatia lui Andy, vaza era transparenta si in apa era un pestisor micut.
Asa ca astazi, Andy s-a gandit sa-i ofere in dar de ziua mamei un set pestisorul auriu, de la Borealy Gifts. Un set care contine o figurina cu pestisorul auriu - motivul care i-a dominat copilaria - o cutie de bomboane, preferatele ei, si 4 borcanase de gem diverse sortimente. Un cadou special, pentru o femeie speciala.

Tot la Borealy Gifts, Andy a gasit cadoul special si pentru prietena lui: un cristal handmade.
Un cadou unicat, sensibil si delicat, deosebit asa ca ea. Un inger ce canta la flaut, realizat manual, din cristal. Stie ca ii plac ingerasii. La inceputul relatiei isi trimiteau mesaje de noapte buna, mesaje cu si despre ingerasi care sa le aduce vise dulci si frumoase peste noapte.
Ea l-a invatat ce inseamna dragostea, ea i-a adus fericirea si il rasfata in fiecare zi. Cu siguranta ingerasul oferit in dar o sa ii poarte noroc si o sa-i aduca protectie.


Doua cadouri deosebite pentru doua femei speciale, pentru doua povesti inedite. Si cate o floare.
Andy le-a facut ziua mai frumoasa celor doua doamne. 

Articolul este scris pentru concursul Spring SuperBlog 2013. 

Niciun comentariu: