luni, 26 noiembrie 2012

Baiatu' tatii

Adam Sandler revine intr-o comedie geniala: That's my boy

Donny Berger este un adolescent indragostit de profesoara sa de matematica. Povestea lor insa merge prea departe si cei doi au un copil impreuna. Profesoara este condamnata la inchisoare, iar copilul ramane in grija tatalui.
Han Solo creste singur, ii este greu cu un tata-vedeta dar si copil la randul sau; si intr-o zi fuge de acasa. Isi schimba numele in Todd si 30 de ani mai tarziu este un investitor de succes pe Wall Street.

Donny ajunge sa aiba probleme cu fiscul si se gandeste ca singura lui sansa ca fiul sau sa-l ajuta sa castige banii necesari, filmand revederea de familie la inchisoarea unde se afla profesoara.
Astfel Donny isi face aparitia langa fiul sau chiar inainte de nunta acestuia.
Incurcaturi, nebunii, petrecerea burlacilor .. si Donny se apropie de fiul sau, si timpul petrecut impreuna ii schimba planurile initiale.
Donny invata ce inseamna responsabilitatea, si incearca sa fie un adevarat tata acum dupa 30 de ani. Credeti ca reuseste?? Accepta mita de la viitoarea sotie a fiului sau in schimbul tacerii sale sau il ajuta pe Todd sa aleaga o viata mai frumoasa, mai sincera?

Niciun comentariu: