luni, 29 octombrie 2012

Te iubesc!

de Catherine Siguret

"Te iubesc" este un roman dedicat iubirii virtuale, un roman de dragoste care te transpune intr-o lume magica.
Alice este o scriitoare anonima, locuieste in Paris si are in jur de 30 de ani. La o conferinta se indragosteste de acel barbat care are toate femeile Parisului la picioarele sale, scriitorul Philippe Musil. Desi il vede doar de la distanta, pentru Alice este suficient sa faca o pasiune pentru el.
Pentru cei doi urmeaza un fascinant si seducator schimb de e-mail-uri, iar cand se intalnesc petrec o seara superba impreuna. Apoi se distanteaza. Niciunul din ei nu are curajul sa-si marturiseasca sentimentele.
Ea crede in iubirea ei, isi va sacrifica viata pentru a implini iubirea si ii scrie un roman. Este convinsa ca "acela care te iubeste intelege ceea ce scrii" si intr-o zi vei ajunge la inima lui si vei ramane acolo.
Astfel, Alice ii va trimite un mail "Te iubesc, roman" si un document atasat.


Pentru a-l cuceri pe el, eu nu voi scrie un roman. Ii scriu versuri, pe prima pagina a cartii "Te iubesc", carte pe care o daruiesc din tot sufletul, parca soptindu-i dulce si suav cele doua cuvinte din titlu.

Nu stiu cine esti,
Nu stiu de unde esti,
Dar nu asta conteaza
Atunci cand iubesti.

As vrea sa stiu ce gandesti,
As vrea sa stiu ce doresti,
As vrea sa fiu si eu in viata ta
Un trandafir pe care sa-l iubesti.

Este fermecator sa transmiti ceea ce simti intr-un mod inedit, intr-o poezie sau o carte, intr-o floare sau o ciocolata. Iar cel ce te iubeste la randul lui va intelege semnificatia cadoului primit si se va lasa cucerit iremediabil de tine.
Te-au cucerit versurile mele?? Raluka-fa-teauzit.blogspot.ro e de acum un trandafir in viata ta??


Articolul este scris pentru etapa 15 a concursului SuperBlog 2012.

Niciun comentariu: