marți, 23 octombrie 2012

sa inceapa aventura

Lala este o mare strangarita. O fire calma, vesela, optimista, activa. Nu a avut o viata prea usoara si a luptat mereu pentru ceea ce si-a dorit. Desi este o visatoare, stie sa cada mereu cu picioarele pe pamant. La fel s-a intamplat si de aceasta data.
Iubeste tehnologia si lucreaza la o firma de IT. La sfarsitul verii, firma a organizat un campionat de tenis. Bineinteles ca Lala s-a inscris. Visa..
Am mai jucat tenis cand eram mica, cu tata....plus de asta imi place si stiu sa joc tenis pe consola....Conditie fizica am, caci ma plimb cu bicicleta, mai merg la sala....Nu o sa fie prea greu. 
Nu avea o racheta a ei, asa ca i-a imprumutat un coleg o racheta.
Nici echipament nu avea, la primul joc a fost in blugi.
A dat multe baloane, a pierdut multe mingi bune....nu a fost deloc asa usor cum a crezut ea. A iesit ultima in campionat. Era de asteptat.
Cu toate inconvenientele, Lala a spus ca participa si anul urmator la campionat, pentru ca ii place sa joace tenis de camp. Poate sa iasa tot pe ultimul loc, pentru ea conteaza sa participe.
Pentru ca au remarcat ca isi doreste sa invete sa joace tenis, si o stiu ambitioasa din fire, colegii s-au gandit sa-i faca un cadou. Cum vine ziua ei, la inceput de toamna, s-au gandit sa-i cumpere o racheta si un rucsac de pe aventuria.ro. Aventuria este un magazin online care inchiriaza si comercializeaza echipament sportiv si si solutii pentru transport bagaje.
Rucsacul ales pentru Lala il puteti vedea si chiar achizitiona si voi aici.

Tare s-a mai bucurat Lala. A promis ca se va antrena temeinic pentru urmatorul campionat, si avand propria racheta si rucsacul perfect atat pentru aceasta cat si pentru echipamentul ei sportiv, a inceput o noua aventura din viata ei.


Articolul este scris pentru etapa 9 din concursul SuperBlog 2012.

Niciun comentariu: