vineri, 9 martie 2012

No one is safe

Safe House

cu Denzel Washington si Ryan Reynolds

Matt Weston(Ryan Reynolds) este un tanar agent CIA, fara experienta, care administreaza un adapost din Cape Town. In ultimele 12 luni nu a avut parte de actiune si e plictisit de intregul sistem.
Intr-o zi, in adapostul administrat de Weston este adus Tobin Frost, un agent - legenda al CIA.
Tobin Frost(Denzel Washington) este vanat pentru secretul pe care il detine prin natura profesiei, si cazut in dizgratia CIA-ului pentru ca a actionat pe cont propriu, a vandut informatii clasificate si a periclitat siguranta nationala. El este omul capabil sa demaste intreaga coruptie de la nivel inalt, intreaga lume interlopa; totul cu un singur fisier.
Adapostul este atacat si devastat, iar Matt Weston fuge impreuna cu Tobin Frost, ca si prizonier, spre un alt adapost. Tobin Frost insa nu vrea sa se lase supus, se joaca cu Matt Weston, manipulandu-l, dar totodata fiind un mentor pentru el.
Tobin stie ca sunt tradati de cineva din cadrul CIA, si isi uneste fortele cu Weston pentru a avea o sansa in plus in demascarea coruptiei.
Din pacate, Tobin este impuscat, insa fisierul ajunge in mainile lui Weston, si acesta stie foarte bine ce are de facut, acum dupa experienta traita alaturi de Tobin.

Niciun comentariu: