luni, 28 noiembrie 2011

last but not least

Acest articol este scris pentru etapa nr. 33 a concursului SuperBlog 2011.

Felicitari tuturor finalistilor, si felicitari mie. Este al patrulea an al meu ca superbloggeritza. A fost o provocare binevenita in viata mea, atat aceasta editie, cat si editiile trecute.


Ce as schimba in regulamentul superblog?
In primul rand, as introduce un premiu special pentru mine, pentru anul urmator daca voi concura pentru a cincea oara consecutiv. :)) :D Sa fie trecut in regulament, sa se stie!!
Superblog are nevoie poate de...o mai buna organizare a platformei de jurizare. Si anume: sa mai existe o coloana cu puncte de penalizare, si acestea sa se scada in momentul in care se noteaza articolul. Nu la finalul competitiei.
Poate ar ajuta chiar si un grafic...ceva gen: pe intervalul x - y unde x este cel mai are punctaj obtinut, si y este cel mai mic, tu esti z si esti aici.
Daca se poate si nu cer prea mult, ar fi frumos sa mai existe o coloana cu un feedback. Juriul sa treaca la fiecare blog un punct forte si un punct slab al articolului punctat. Adica: ne-a placut mult ca ai precizat acel lucru; si/sau nu ai argumentat profi acel punct...something like that. Toate astea ne-ar ajuta pe noi bloggeri sa scriem un articol mai bun la urmatoarea proba a sponsorului respectiv.
Si sa fie trecute in regulament; pentru a constrange juriul sa acorde note in mod corect.
As mai schimba...conditiile de utilizare ale voucherului primit ca premiu. Cum este anul acesta: achizitionezi un produs ASUS din magazinul oktal. Poate oktal nu are produsul pe care mi-l doresc eu. Si atunci, ar fi bine sa existe o varianta de mijloc, macar 2-3 variante de magazine online in care poti valorifica voucherul la achizitionarea produselor asus.
Penalizarea articolelor care nu se incadreaza in conditiile impuse sa fie clar precizata si stricta. Ai de scris un articol cu 300-600 de cuvinte; si tu scrii doar 100 de cuvinte. Este corect? Nu, deci evident trebuie sa fii depunctat.
Sa se scoata din regulament acel articol cum ca " articolele trebuie redactate in limba romana, cu diacritice". Sunt bloguri care nu accepta diacritice. Blogspot-ul meu spre exemplu. Sau nu stiu eu unde sa gasesc diacriticele; poate doar daca imi editez blogul in html.


Ce as pastra in regulament?
As pastra: aceeasi organizatori: swissplan.biz si pcnews.ro. Sunt buni in ceea ce fac, si trebuie sa fie incurajati sa continue.
Si...intregul regulament, tinandu-se cont intr-o oarecare masura, de micile modificari enuntate mai sus.


Niciun comentariu: