marți, 22 noiembrie 2011

bloggeri autonomi prin Timisoara

Bloggerii nu sunt simpli redactori, nu scriu pur si simplu, nu tin un jurnal online si atat. Ei aduna informatii din multe domenii si scriu despre. Unii scriu despre opere caritabile; altii despre fotografie; altii despre calatorii; sau filme, sau carti si tot asa. Fiecare cu si despre pasiunile pe care le are, cu si despre ce ii place.
Au existat, de-a lungul timpului, evenimente si intalniri intre bloggeri. Pentru ca le place sa comunice intre ei, sa se citeasca, sa se cunoasca, sa se intalneasca. Se fac intalniri in marile orase ale tarii: Bucuresti, Constanta, Brasov, Sibiu, Cluj etc.

Astazi ma gandeam la o intalnire a bloggerilor in Timisoara, intr-un weekend.
Ar fi frumos!!! Sa vedem Catedrala, sa ne plimbam in parc - pe Bdul Bega, sa vedem Opera, Teatrul National, Politehnica; sa stam la o bere in centru...si apoi sa scriem pe blog despre oras, despre cat de frumos si curat este, incarcat de istorie; si sa postam poze multe.
Eu am fost in Timisoara, la un asa-zis team-building, in vara lui 2010. Mi-a placut orasul, si mi-ar fi placut sa vad mai multe; dar au fost si printese mofturoase printre noi si building-ul a esuat.

Revenind la intalnirea bloggerilor: ar fi frumos de realizat in Timisoara.
Bloggerii sunt de prin toate colturile tarii, si cum orice blogger este liber, independent, mobil, Autonom Rent-a-car a inteles aceasta atitudine si este alaturi de noi, cu masini care sa ne duca la destinatie.
Si daca ar exista in grup "bloggeritze mofturoase" sau "bloggeri pretentiosi" tu esti autonom, si faci totul in asa fel incat sa iti fie bine.

Dupa intalnire, fiecare blogger scrie despre cum s-a simtit alaturi de colegii si prietenii lui bloggeri, cat si in Timisoara - ce i-a placut mai mult si mai mult; si cum s-a simtit sa fie autonom cu masina Autonom. Articole care mai de care se infrunta in blogosfera romaneasca.

Pe termen lung, Autonom ar putea sa-si creeze cateva grupuri de bloggeri pasionati de calatorii, care sa scrie experienta lor alaturi de Autonom Rent a Car, in diverse locuri din tara. Locuri bine stabilite dinainte, sau locuri noi, recent descoperite.
Bloggerii sustin Autonom, daca sunt sustinuti de Autonom in calatoriile lor.
Bloggerii care pleaca pe cont propriu in tara, sau la o intalnire a bloggerilor, isi pot inchiria o masina Autonom, avand anumite avantaje gen mici reduceri la inchiriere, sau prioritate la inchiriere. Apoi ei scriu despre experienta lor cu Autonom, si aduc si alti bloggeri catre Autonom.
Toata lumea este multumita, si se bucura de calatorii linistite si relaxate.

Desi nu sunt distribuitori de masini, asadar, nu au nevoie sa faca publicitate unei anumite masini, Autonom poate avea un proiect gen: eu, superbloggeritza Raluka nu am mai condus pana acum un SUV. Se face un mic chestionar-interviu la inchirierea masinii, si se recomanda a se inchiria o masina utila in drumetia mea, si totodata una la volanul careia nu am mai fost. Tocmai pentru a avea o experienta noua si in condus. Nu ziceti ca ar fi interesant?



Articol scris pentru etapa nr. 24, concursul SuperBlog 2011.

Niciun comentariu: