joi, 20 octombrie 2011

Am plecat in viitor!

Nu-mi scrieti, caci nu va raspund! Sunt fascinata de noua lume!

Am calatorit 20 de ani in viitor, sunt in anul 2031. Nu s-au imbunatatit prea multe lucruri, la modul general vorbind; online-ul insa s-a dezvoltat mult.
Magazinele fizice traditionale sunt foarte putine, si doar in centrele comerciale mari, in mall-uri. Iar oamenii sunt mult prea ocupati ca sa mai iasa la "shopping". Majoritatea isi achizitioneaza online ceea ce au nevoie. Pentru ei, pentru cei dragi, pentru casa, pentru gradina, pentru office, pentru masina, pentru cadouri...Mai ales ca au tot felul de oferte, promotii si reduceri, la cumparaturile online.

Magazinul Borealy, spre exemplu, a ramas pe categoria produselor de lux. Cadourile sunt in continuare unice si originale, cum le spune chiar denumirea; insa si-au diversificat oferta.
In functie de comanda ta, primesti o atentie, un cadou, din partea lor. Spre exemplu la achizitionarea cutiilor de vin cu accesorii primesti un voucher cu 20% reducere pentru o degustrare la crama.
Iar daca esti client fidel, ai si mai multe avantaje. Oferte la produsele noi, participi la lansarile online, un card (online, nu fizic) cu reduceri si multe altele.

Mai exista si cadourile personalizate: se pot inscriptiona diverse mesaje pe butoni, pe acul de cravata, pe medalioane sau pe cercei. Si le poti previzualiza. Atunci cand vrei sa faci un cadou unic, deosebit, inscriptionezi un mesaj pentru cel drag, si poti sa-l vezi inainte de a finaliza comanda. Poate mai adaugi ceva, sau mai stergi ceva, daca nu iese din prima asa cum iti imaginai.

Toate cadourile sunt frumos ambalate de catre Borealy, si la cererea ta trimise direct catre cei dragi. Poti personaliza chiar ambalajul cutiilor.

Pe langa toate acestea, magazinul nostru are un robotel care te sfatuieste cu tot ce ai tu nevoie. Totul online, atunci cand ai nevoie, pe loc. Iti vorbeste cum iti vorbeste sistemul de navigatie, gps-ul...Vrei sa-i iei un cadou prietenei/prietenului, dar nu te poti decide. Robotelul te ajuta.
Si exista si o aplicatie pentru telefoane. Poti vizualiza produsele de pe telefon si chiar poti da comanda online de pe telefonul tau.


As vrea sa dau si eu o comanda din viitor, pentru sarbatorile de iarna din prezent care se apropie cu pasi mici. Ce surprinsi vor fi cei dragi.

Articolul este scris pentru concursul SuperBlog 2011, etapa nr. 7.

Niciun comentariu: