vineri, 18 martie 2011

oamenii cu palarie

Noi suntem cei care ne controlam destinul, sau forte nestiute ne manipuleaza fara sa ne dam seama?

Orice lucru din viata noastra se intampla cu un scop...multi dintre noi afirmam lucrul acesta...dar oare stim ce inseamna asta?
Iti versi cafeaua dimineata pe tine...pierzi autobuzul...intalnesti pe cineva...deschizi o usa...
pentru tot ce se intampla exista un motiv, chiar daca nu il constientizam pe loc.
poate il constientizam mai tarziu, poate niciodata!

Am vazut aseara filmul "Gardienii destinului" si m-a pus putin pe ganduri.
Daca vrem, putem schimba destinul. Daca intalnim pe cineva si ne dorim cu adevarat sa fim cu acea persoana, oricate piedici sunt in drumul nostru, puterea de a crede si dragostea adevarata pot rescrie destine. Daca vrem sa fim cineva, sa ajungem intr-un loc anume, nu ne lasam impiedicati si mergem mai departe orice ar presupune asta, reusim! Rescriem harta destinului nostru!

Mi-a placut foarte mult cum s-au cunoscut David si Elisse, si cum s-au reintalnit apoi intamplator.
S-au cunoscut in toaleta barbatilor, ea se ascundea de bodyguarzii unei nunti la care a intrat neinvitata in urma unei provocari (provocare data de ea insasi), iar el isi repeta discursul pentru candidatura.
S-au reintalnit un an mai tarziu in autobuz...si aici este un moment foarte interesant, dulce si nebunesc: el varsa cafeaua pe ea (trebuia sa o verse pe el, conform planului gardianului destinului, insa nu se intampla asa). Ea vrea sa fie chit si incearca sa-i verse cafea pe el, insa cum el nu o lasa, ii ia telefonul si il baga in paharul de cafea. (bineinteles, dupa ce raspunde in locul lui la un apel).
Ea i-a lasat nr. de telefon inainte de a cobori din autobuz, insa gardienii au intervenit si i-au ars biletelul cu nr. Chiar si asa, David nu s-a lasat si timp de 3 ani a mers cu acelasi autobuz in fiecare dimineata doar in speranta ca o va reintalni. Si iata ca dupa 3 ani s-au reintalnit - gardienii au intervenit din nou...l-au facut pe David sa renunte la ea...dar iata ca dupa alte 11 luni isi da seama ca nu vrea sa o piarda, ca alaturi de ea vrea sa-si petreaca intreaga viata...si schimba destinul!

Eu...voi...avem curajul sa schimbam destinul, sa luptam pentru ceea ce ne dorim...sau ne lasam pe mana gardienilor destinului?


3 comentarii:

momo spunea...

si daca destinul a fost doar sa lupte pt ea? :D:D (chiar daca finalitatea avea sa fie bun sa u trist...)

raluka spunea...

bine...trebuie sa vezi filmul...destinul ei era sa ajunga o mare coregrafa de balet si langa el nu ajungea...si el sa fie ales si langa ea isi pierdea dorinta de a candida....dar a fost mai presus dragostea lor de cariera

momo spunea...

a, ok :D:D ... si cati nu fac asa...