duminică, 14 noiembrie 2010

yes, Master!


Nu va mai ganditi atat la prosti!
Este vorba de SonicMaster, ASUS SonicMaster, tehnologia care iti ofera o experienta acustica de exceptie. Cel mai pur si cel mai real sunet.


Un pasionat de muzica de calitate are acum ceea ce visa: separarea elementelor din coloana sonora, bass-ul puternic, vibratiile si sunetele cele mai delicate.
Vrei sa asculti muzica clasica, sa auzi fiecare coarda a viorii, sa asculti notele violoncelului, sa asculti sunetul naiului; acum ai concertul la tine acasa.
Au fost create camere de rezonanta supradimensionate, iar difuzoarele sunt in partile laterale ale ecranului pentru a elimina distorsiunea sunetului. Imagineaza-ti doar concertul de Craciun de la Ateneul Roman in seara de Ajun, sub bradul tau in camera...atat de pur, atat de intim, atat de cald si bland.

Volumul mare iti permite sa simti imersiunea in actiunea filmelor sau in evenimentele sportive. Esti un mare iubitor al filmelor cu Denzel Washington? - ai posibilitatea sa traiesti actiunile acestuia in The Taking of Pelham 123, sa simti emotia, tensiunea. Sau...esti un fan linistit Dinamo? Nu vrei sa mergi pe stadion la un meci Dinamo-Steaua pentru ca nu vrei scandal, bataie etc; dar vrei sa traiesti atmosfera, sa simti emotiile unui fan adevarat.

Aceasta tehnologie o gasim incorporata in toate notebook-urile din seraia N ( N3, N43, N53, N73) si NX 90 de la ASUS. Daca ai un ASUS NX ai chiar posibilitatea sa interactionezi cu sistemul prin intermediul a doua touch pad-uri acompaniate de software-ul Rotation Desktop si esti DJ.


Articolul este scris pentru etapa 30 a concursului SuperBlog 2010.

Niciun comentariu: