luni, 22 noiembrie 2010

laptop si ciocolata

ASUS a lansat colectia Karim Rashid. Aceste netbook-uri sunt diferite datorita invelisului unic, din forme geometrice simple si totodata complexe. Modelul elaborat, ondulat, format din celule despartite de santuri, valuri ce urca si coboara, iar lumina si umbrele creeaza un joc atat de frumos pe suprafata lui.

Asus EeePC 1008p Karim Rashid vine in doua culori: pentru el - maron auriu si pentru ea - roz intens.
Am fost intrebata zilele trecute daca am ceva impotriva culorii roz. Nu am nimic impotriva culorii roz! Este o culoare placuta, calda; numai ca nu ma reprezinta pe mine.
Asadar, imi place mai mult Karim Rashid pe maro auriu. Iar design-ul cu forme geometrice ma duce cu gandul la o ciocolata mare, buna, si implicit la energie, la putere.


Ca si accesorii, aceste netbook-uri vin cu un mouse in aceeasi culoare (ar fi fost interesant sa fie si acesta cu forme geometrice pe el) si cu o husa de protectie, acelasi model si aceeasi culoare.

Procesor Intel Atom N450, cu o memorie de 1 GB DDR2. Ecranul are 10.1 inch, LED, 1024x600 pixeli. Wireless WiFi 802.11n, Bluetooth 2.1 si o stocare de 250 GB. Porturile care sunt mai rar folosite de utilizator sunt ascunse sub niste capace in aceeasi culoare si model ca restul carcasei.
Asta este ceea ce ne aduce colectia Karim Rashid, si face diferenta intre atatea netbook-uri prezente pe piata.

Si cel roz poate fi o ciocolata...o ciocolata cu crema de capsuni sau visine...



Articolul este scris pentru concursul SuperBlog 2010, etapa nr.36.

Niciun comentariu: