joi, 8 aprilie 2010

go-go girls


Confessions of a go-go girl

Un film in aparenta simplu, dar cu implicatii adanci. Ce sacrificii trebuie sa faci pentru a-ti indeplini visurile? Cata tarie de caracter trebuie sa ai ca sa nu te abati de la drumul tau?


Jane este o tanara care se loveste de dorinta parintilor de a-i directiona viata. Ea isi doreste foarte mult sa urmeze facultatea de actorie. Parintii isi doresc sa o vada o avocata de succes. Si pentru ca Jane stie ce vrea si este foarte hotarata sa devina actrita, si se impotriveste cu vehementa sa urmeze Drept-ul, parintii decid sa nu ii plateasca studiile.

Astfel, Jane isi cauta de lucru pentru a-si urma visul. Ajunge sa o cunoasca pe Angela, o animatoare care o determina sa urce pe scena si sa danseze.
Jane este atrasa de aceasta fata nevazuta a vietii, si ajunge sa lipseasca de la cursuri, sa ascunda celor dragi ceea ce face...
pana intr-o zi cand este data afara de la scoala de actorie si familia afla cu ceea ce se ocupa...

Totusi viata este blanda si ii ofera posibilitatea sa repare ceea ce a facut gresit; este din nou acceptata la scoala de actorie si familia se impaca cu visul ei de a deveni actrita.

Un comentariu:

Bogdan spunea...

Pare interesant. Cred ca merita vazut.