luni, 30 noiembrie 2009

Sarbatorile vin...


Sarbatorile vin...

O familie numeroasa, o masa mare, cozonaci fierbinti, fripturi in sange, piftie, caltabos, branza afumata, muraturi, dulciuri, lapte cald, vin fiert cu scortisoara, colinde, voie buna, glasuri de copii, rasete si jucarii, povesti hazlii cu invataminte...un brad mare, verde, si stufos, globuri argintii si rosii, artificii, foc in semineu, zapada...bataie cu bulgari, cazemate, saniute care aluneca pe derdelus, clopotei, Mos Craciun si renii sai, cadouri multe...

Asta imi inspira Enomatic.

Scriu acest articol pentru proba cu nr 38 din concursul SuperBlog 2009, proba care m-a facut sa intru in spiritul Sarbatorilor de iarna, sa-mi doresc sa ninga, sa fac un om de zapada, sa patinez...
Iar Enomatic si Real iti aduc impreuna multa voie buna.

Este in spiritul Craciunului sa bei punch, vin, sa mananci cozonaci si sa canti colinde. Eu una vreau ca atunci cand desfac o sticla de vin, sa stiu ca este un vin bun, de calitate, care merita sa fie alaturi de mine si de cei dragi mie de sarbatori...si sa ne incalzeasca sufletele.
Enomatic este locul special amenajat in magazinele Real, unde tu poti descoperi vinul care este pe gustul tau. Poti degusta atat vinuri Chile, Argentina sau Africa de Sud, cat si vinuri din cele mai mari podgorii de la noi din tara (Panciu, Recas, Cotnari...)

Asa cum, atunci cand cumperi o pereche de pantofi intai o probezi, si in cazul vinului Real a venit cu o oferta unica pe piata. Degustarea inaintea cumpararii produsului. Oferta binevenita intr-o tara care se doreste a se ridica la standardele europene, intr-o tara care se doreste a se orienta catre mai bine, catre mai sus.

Niciun comentariu: