miercuri, 4 noiembrie 2009

concursuri si provocari


Suntem la sfertul concursului SuperBlog 2009, proba 15. Asa repede trece timpul, si parca maine ne vedem in finala. Sa vedem ce ne propune pcnews astazi: un exercitiu de imaginatie....

Sa inceapa povestea.

Sunt membru al Asociatiei Coolturale Liceul teoretic "..." si ma ocup de partea de Comunicare si PR. In urmatoarele 2 saptamani organizam un concurs pentru elevii liceului. Tema concursului este noua tehnologie in materie de procesoare si avantajele acesteia. Avem 3 premii, cate un procesor de ultima generatie de la sponsorul nostru drag, AMD. Bineinteles, ca toti participantii vor fi apreciati si recompensati cu un premiu simbolic; insa doar cei mai buni vor castiga cu adevarat.
Ce aveti de facut: realizati un documentar despre procesoare. Despre procesoare, despre noile tehnologii in materie de procesoare si despre avantajele acestora.
Aveti la dispozitie 2 saptamani, nu va grabiti. Veniti cu cele mai interesante si mai originale documentare: pot fi amuzante, pot fi horror, numai sa exprimati cum stiti voi mai bine avantajele celor mai noi tehnologii in materie de procesoare.
Daca poti fi inventiv, dar totodata stii sa pastrezi partea tehnica in relatarea ta...atunci te asteptam in concurs.



Un comentariu:

Momo spunea...

horror,,kand iti moare procesorul,,mai mult de atat nu exista, dar nu AMD ;))