sâmbătă, 22 august 2009

totul este posibil...

si din pacate foarte putini dintre noi cred ...

trebuie doar sa ne dorim puternic ceva, si sa facem ceva pentru ca dorinta sa devina realitate...fara temeri, fara indoieli, fara prea multe planuri, schite, ganduri: cum ar fi daca...ce ar fi fost daca...


o secventa dintr-un film pe care l-am vizionat mai demult, ne invata ca uneori-de cele mai multe ori, trebuie sa ne situam intr-un moment critic, sa simtim cum pierdem ceva/pe cineva, ca sa avem puterea sa spunem ce reprezinta acel ceva/cineva pentru noi: ei ii este foarte teama sa-i marturiseasca dragostea; iar el ca sa o forteze sa arate ce simte, se preface ca este lovit in timpul unui meci de fotbal, vine salvarea, ea se urca cu el in salvare si cand il vede in acea stare de inconstienta incepe sa planga si-i spune cat de mult il iubeste:)


nu trebuie sa asteptam aceste situatii limita...sa traim azi, sa spunem si sa aratam ce simtim azi, si maine poate vom avea o zi mai frumoasa;)

Un comentariu:

Mihai spunea...

Eu consider ca orice gand sau sentiment frumos trebuie scos la iveala. Cu cat mai repede si mai des, cu atat mai bine. Fata de toti semenii. Multi vor fi recunoscatori si vor aduce lucruri frumoase in viata noastra... dar vor mai fi si persoane care nu vor rasplati cu bine sinceritatea si binele nostru (de fapt este un risc asumat)... dar nu trebuie sa descurajam si sa dam inapoi...nu trebuie sa renuntam la a face bine si la a imparti sentimente frumoase, pentru ca daca noi nu facem bine si nu iradiem dragoste... atunci ne-am mai putea astepta la a primi astfel de lucruri bune?!