marți, 18 august 2009

she's a winner

Am cunoscut ieri o fetita, si in cateva secunde am ajuns sa o admir enorm!
Are doar 15 ani, si este mult mai matura decat pare si are o mentalitate de invingator. Desi viata nu a fost blanda cu ea, si de un an de zile poarta corset datorita problemelor cu spatele, zambeste in permanenta. Si este un zambet real, nu doar unul de suprafata. Se vede foarte clar in stralucirea ochilor. Stie ca poate invinge boala. Trebuie sa poarte "corsetul" (cred ca asa se numeste) pana la 18 ani, apoi in functie de rezultate ramane sa se stabileasca de catre medici ce va urma.

Am intalnit-o la sala de cateva ori, insa pana aseara nu am intrat in vorba cu ea. Vine sa faca un fel de recuperare medicala pentru spate. Si zambeste in continuu, oricat de grele, sau dureroase, sunt exercitiile pe care trebuie sa le faca. Cu fruntea sus si zambetul pe buze, viata ei continua, si nu poate fi decat mai buna pe viitor.

Este o luptatoare si zambetul ei sincer o va ajuta sa invinga toate greutatile!

Un comentariu:

John spunea...

Marile caractere se observa in cele mai grele vremuri. Ma gandesc cu tristete ca uneori trebuie sa fii lovit de soarta ca sa poti sa te formezi cu adevarat si sa descoperi cine esti...
Oricum, un copil nu merita asa ceva...