joi, 11 iunie 2009

Regina

cum este viata asta...

azi ai tot, maine nu mai ai nimic
azi esti un om simplu, maine esti print(esa)


azi esti sus, maine ai sa cazi...
astazi te uiti spre cer si visezi, maine te inalti...




acolo undeva in Ceruri este cineva care vede tot, intotdeauna
si astazi te ajuta, si maine te ajuta, si tot asa...pentru ca te iubeste


Singurul care este intotdeauna alaturi de tine!!!



Fefe (Felicia), una din fiicele lui Gigi Dumbrava, este o domnisoara draguta, o viitoare femeie de afaceri. A intrat la facultate, invata, si totodata se implica in afacerea familiei. Pana mai ieri, era o alcoolica in stare sa-si vanda chiar familia pentru o sticla de bautura.
Dupa atatea greseli facute, astazi incearca si ea sa faca o fapta buna, sa salveze satra de tigani de la razbunarea tatalui ei.
Insa ... vine un moment in care fiecare din noi plateste pentru pacatele facute. Si nu intotdeauna de el insusi.
Gigi Dumbrava trebuie sa invete ca razbunarea nu ii este de nici un folos, ba chiar mai mult de atat, ii poate distruge viata. Si pentru asta, sufletul lui, cea careia ii lasa pe mana brand-ul Dumbrava, pleaca inaintea lui din aceasta lume. Si totul, din prea multa ura pentru niste tigani. Niste oameni pe care nu a vrut sa-i inteleaga, sa-i asculte si sa-i cunoasca vreodata. Niste oameni pe care doreste sa-i vada morti.


Cu ceva timp in urma, Medalion ( Codrut), baiatul bulibasei, sotul Irinei Dumbrava, da inima propriului frate pentru a salva viata lui Gigi Dumbrava; chiar daca socrul sau nu il accepta in familie.


Acum Gigi trebuie sa plateasca. Toata aceasta rautate vizavi de intregul neam de tigani trebuie spalata. Si cu ce daca nu cu sangele brandului Dumbrava. Inima fiicei lui, intrata in moarte cerebrala, ajunge sa salveze viata unui om.


Ce viata...cum se joaca cu noi...
cum ne face sa intelegem ca trebuie sa fim buni,
sa fim uniti, intelepti,
sa-i iubim pe cei de langa noi....
neconditionat!!!



"Razbunarea cea mai cruda este cand dusmanul tau,
e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau!"
(Razvan si Vidra - B.P.Hasdeu)



Un comentariu:

Momo spunea...

se spune ca printre ultimile cuvinte p patul d moarte ale lui Edith Pief au fost: "Toate greselile tineretii se platesc la batranete"...carte bibliografica("Edith Piaf") de Simone Berteaut (aceasta din urma fiind sora artistei...)