sâmbătă, 13 iunie 2009

fata mea este model...

Daca te-ar opri cineva pe strada si ti-ar spune uite eu maine te fac vedeta! Imi dai acum 200 euro si semnam hartia asta. Tu de maine esti vedeta, iar eu sunt impresarul tau si imi dai 30% din ceea ce castigi tu ca vedeta.
Ce ai face?



Agentia First Face Models are operatori in zona Piata Romana. Cu asta se ocupa: impresariere modele, insa doar in lumea lor...in nici un caz nu vei ajunge vedeta.
Participi la sedinte foto, e adevarat, insa unde ajung pozele? La tine intr-un album si la ei pe site. Asta te face pe tine vedeta oare?



Prezentari de moda pe podium...ha! Nu o sa vezi o prezentare cu public, doar ei si cei adusi de ei. Nu te vede nimeni acolo ca sa poti spune ca ai macar o sansa de a urca, de a ajunge undeva sus in lumea modelingului.



Cei de la agentie te manipuleaza, totul este numai in favoarea lor, numai ca sa scoata ei profit. Iar tu esti fraier si platesti ( cu siguranta, sunt mult mai multi bani pe care ti cer pe parcurs), pentru ca ii crezi cand iti spun ca o sa ajungi vedeta! Numai ca anul trece, iar contractul este valabil un an de zile, si taxa de 200 euro de asemenea, si dupa atatea vise...nu te mai baga in seama...iar tu nu esti vedeta!
Si nici nu ai fost!


"Sampanie,
vise,
limuzine,
televiziuni
si bani;
orase mari,
petreceri albe,
hoteluri
si lumini;
Sedinte foto-n paradis,
pe iahturi argintii,
vei fi fotomodel
si inger coborat pe podium ai sa fii.

....
Dar nimeni nu-ti spune
Cate nopti vei plange
In camera ta de hotel...

....
In lift vrei s-ajungi
Ca sa-ncepi iar sa plangi
Si in brate sa poti sa te strangi..."
(Vama - Fotomodele)

Un comentariu:

Momo spunea...

vezi mai,,kum se fac bani in Rom?? pe spatele fraierilor,,si daca e o tara plina de fraieri,,castigul smecherilor e si mai mare,,,ka si francezu ala, cika medik, de a pakalit toat ministerele ka are diplome de medik,,,si si,a infiintat cabinet in Rom si a castigat bani pakalindu,i pe romani,,deci odata a dt de fraieri in seiile ministerelor si odata in oamenii de rand. Nimeni insa nu s,a gandit o klipa,,da oare de ce vine asta sa,si practice eseria in Rom? kand de Romania fug cei mai capabili medici si raman doar ciurucurile,,asta e!!

Romania e o tara plina de friaieri vs. smecheri...