duminică, 14 decembrie 2008

Sarbatori implinite!












Un spectacol frumos la Centrul Cultural MIRA si o amintire puternica in sufletul meu legata de acea scena. O bucurie de sarbatori, caci l-am revazut pe actorul Mihai Abrudan!
(foto: macalarul cu "sortuletul" portocaliu)
"Sarbatori implinite" este povestea unui tanar care trebuie sa aleaga intre a petrece sarbatorile cu unchiul sau care il rasfata pentru ca il iubeste enorm de mult ; si a petrece sarbatorile cu iubita lui si o amica buna a lor, in Austria la ski, pe banii unchiului.
Am uitat sa precizez ca unchiul era foarte bogat.
Intreaga piesa prezinta crunta realitate a zilelor noastre, in care banul face tot jocul. Totodata, avem de invatat ceva foarte important din aceasta piesa, si anume: banii nu aduc fericirea, banii nu inseamna totul in viata. Exista in lume ceva mult mai important decat banii: familia, iubirea, respectul, prietenia adevarata!
Macar acum in prag de sarbatori sa ne gandim la noi si la familie, sa nu uitam ca avem un suflet care are nevoie de un moment de liniste, de relaxare, de o imbratisare, de iubire, de vise.
Viata nu se rezuma doar la munca 8-10 poate chiar 12 ore pe zi...multe alte lucruri marunte apar in viata cotidiana, si de cele mai multe ori ele sunt adevarata multumire sufleteasca.
Exista ambitie, pasiune...cariera primeaza...si sunt de apreciat toate acestea; insa macar de sarbatori sa ne implinim sufleteste!Acum cat suntem tineri, valorosi, deschisi...
Sarbatori implinite si fericite va doresc tuturor!


Niciun comentariu: