luni, 27 octombrie 2008

ASUS on market


O noua etapa a concursului pcnews: etapa 11; insa nimic nou in faptul ca tema este " notebook ASUS".
Totusi ca sa mai schimb putin micile detalii, de data aceasta nu mai aleg un Intel Core 2 Duo, ci un notebook cu procesor Atom.
Notebook-ul Asus Eee PC 901 - W016 Intel Atom are un design elegant, rafinat, un stil aparte, pare a fi de ciocolata alba...(sunt ciocoholica, dar nu mai spuneti la nimeni:P )
Stocarea se face pe un HDD de 20 GB SSD. Are 2 sloturi de memorie, memorie standard 1024 MB DDR 2 iar memoria maxima este de 2048 MB. Difuzoare si microfon incorporate, card reader si chipset audio; 3 porturi USB si unul VGA.
Are un display de 8.9 inch potrivit oamenilor de afaceri, celor care folosesc foarte mult office-ul si internet-ul, celor care se afla intr-o continua miscare. Notebook-ul suporta standardul de conectivitate fara fir Wi - Fi 802.11 n, permitand realizarea conexiunilor de mare viteza la Internet.
Mi-ar placea sa am mai multe cunostinte tehnice, sa pot scrie un articol mai interesant, o comparatie intre produsele a doua etape(desi nici nu stiu daca imi permite regulamentul concursului sa fac un 2 in 1 ceva) ...insa cu toate acestea am invatat multe din concursul pcnews. Cred ca sunt binevenite astfel de competitii in viata, nu doar intre bloggeri, iar daca ai deja un notebook Asus Intel Atom si esti in conexiune permanenta cu prietenii, esti mai mult decat norocos iar castigul nu consta in premiul I, ci chiar in efotul pe care l-ai depus in joc.

Niciun comentariu: